вторник, 29 април 2014 г.

Гумените дамски обувки - най-безвкусните в моден аспект


дамски обувки
Стоя и се чудя, как днешната дама добре се облича, подбирайки с вкус аксесоарите си, но само едно не мога да си изясня - защо честичко виждам жените, обути в гумени дамски обувки? Пуста му мода, до кога ще ѝ робувате! До кога скъпи девойки няма да мислите за вашето здраве, до кога няма да мислите за това да обувате удобните кожени обувки, и до кога ще сте модни подвластнички? Нима нямате вкус - та те тези модели бих ги оприличила на гумените цървули, с които бабите и дядовците ви копат лозята в градината...

Стремейки се да са различни, модни и забелязващи се, дамите честичко стават за посмешище на околните, а още по-често пренебрегват и здравето си. Тук ще ви опиша за недостатъците на тези модели, а за предимствата на качествените дамски обувки сами си направете извод.

Трудни са за комбиниране с тоалетите ви - няма гумени чанти, няма гумени колани, дори и аскесоари за нежните вратлета и пръсти няма. Не подхождат на рокля, на клинче, не пасват дори на пола и панталон. Те са единствено и само за късите дънки. Ако не искате да сте смешни в очите на околните, забравете за дамските обувки от силикон или каквато и да е гума. Джапанки може, но това вече е друг въпрос.

Независимо, че ги виждам с отворче при пръстите, на дупки в зависимост от модела или леко прорязани странично, такъв вид дамски обувки ужасно потят стъпалата. По този начин губите добрата опора в тях, което довежда до други проблеми, предизвикващи дори плоскостъпие. Ако навън е доста горещо, краката ви направо джвакат във тях, все едно сте обули гумените ботуши. Да не говорим, че след като ги събуете, от крачетата ви се носи неприятната смрад, а още повече че ви е страх да стъпите на плочките в коридора, за да достигнете до банята да измиете потните си замърсени крака, след като вече сте се прибрали от някъде.

Сега дами, поучихте ли се от горе прочетеното, а разбрахте ли защо да не носите дамски обувки от силикон и различен вид гума?

Добрата обувка се прави от качествени материали и ако не ги знаете кои са - това са естествените кожи. Не са толкова скъпи момичета, така че всяка от вас може да си ги позволи. Не искам да връщам времето назад, но след като нямаше такива измислици за жените, нямаше и толкова болести по краката им и всички женички си знаеха и си ценяха дамските обувки от кожите, а сега просто са станали модни робини.
-----------------------------------------------------------------------

бутон за социални мрежи

Няма коментари:

Публикуване на коментар