петък, 27 декември 2013 г.

Бизнес идея за вендинг автомат с цветя


автомат за цветяКакто се казва, чрез вендинг автоматите, без прякото участие на продавача, може да се реализира продажбата на продукт по ваша преценка. Не прави изключение и цветарският бизнес с продажбата на красиви букети и флорални аксесоари. Цветя се купуват навсякъде и винаги. Търсенето им е голямо, не се застояват като стока и бързо се изкупуват. Следователно, за да се получава добра печалба, трябва да се проверява и актуализира редовно наличието им.

Като за начало може да опитате с един автомат за цветя. Това ще ви даде възможност да се уверите, че бизнес идеята работи достатъчно бързо, за да ви донесе първите плодове от високи доходи. В бъдеще с част от приходите може да купите допълнителни автомати за цветя и да ги поставите на други места. Всеки купувач има възможността лично да види и разгледа букета, преди да го закупи. Това е огромно предимство пред варианта за поръчване и закупуване на цветя чрез интернет или по телефона, последвано от дълго чакане за доставка. Поставянето на автоматите е най-подходящо на оживени места, като пред търговски центрове и големи магазини за подаръци.

Асортиментите на всяка от машините ви трябва да бъдат с около двадесет различни букети и ценови категории, представени в уникална цветова гама и дизайнерски оформени, така че вашите клиенти по-лесно да изберат най-подходящите цветя за интересуващият ги празник или събитие. Също така необходимо е асортиментите да се обновяват веднъж на всеки две седмици. И, не забравяйте да предложите специални атрактивни оферти на сезонни цветя.

Благодарение на специално разработен контролиран климат в автомата, цветята запазват привлекателната си външност и свежест. Букетите се съхраняват в специално предназначени съдове за престой с антибактериален разтвор. На всеки клиент се предоставя информация за срока на съхранение на цветята върху специална табелка в автомата. След изтичане на срока, ако букетът все още не е купен, трябва да го замените с нов и свеж. По този начин гарантирате за себе си като отговорен доставчик за качеството на цветята, които предлагате.

Още интересни идеи и любопитни факти за цветята може да разгледате в енциклопедичния портал за цветя - cvete.eu.
------------------------------------------------------------------------
бутон за социални мрежи

2 коментара:

  1. За първи път виждам продажба на цветя от вендинг автомати. Какво ли още ще исмислят? ;-)

    ОтговорИзтриване
  2. от къде я България мога да закупя вендинг машина за саксийни цветя

    ОтговорИзтриване